dilluns, 30 de març de 2015

CONSTELACIONES FAMILIARES CON EL METODO WINGWAVE

 CONSTEL·LACIONS FAMILIARS IMAGINATIVES.               Mai és tard per a ser feliç, atreveix-te a ser el director de la teva vida!!!

Les constel·lacions familiars imaginatives amb el mètode wingwave, obren camins eficaços que ens permeten a les persones prendre el timó de la nostra vida, canviant les empremtes emocionals que ens generen dificultat per oportunitats positives enriquidores de comprensió i reparació.
La metàfora de l'obra de teatre anomenada la ratera on cada actor se sap tots els papers ens ajuda a entendre, com les persones tenim tota la informació, hem après tots els papers, valors i creences familiars que utilitzarem com a pauta de comportament al llarg de la nostra vida.

COM ACTUA:
A través d'aquest enfocament terapèutic, facilitem una revisió de la història familiar i vital especialment profunda i eficaç, en un espai curt de temps i sent en aquest nou concepte de constel·lacions on els traumes i les solucions es treballen amb el propi client, sent aquest qui aporta la comprensió i la solució d'aquests traumes, canviant la forma de percebre i de viure les experiències del passat.

BENEFICIS-EFECTES POSITIUS.
La felicitat no depèn solament de la voluntat, depèn també de les experiències de la infància, com ens influeixen i de les capacitats de les persones. Per això resulta tan important poder ampliar i transformar els nostres aprenentatges emocionals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada