dijous, 2 de maig del 2013

Per què el Wingwave?

El coaching Wingwave: també anomenat, COACHING EMOCIONAL, entra en contacte amb les emocions que formen l'experiència subjectiva de les persones i actua en la reacció emocional que es produeix al rebre la informació de l'exterior a través dels nostres sentits, detectant qualsevol bloqueig i fent que el nostre sistema flueixi de nou.
Les disciplines que s'associen a aquest mètode són:
  • La Kinesiologia
  • La estimulació dels hemisferis cerebrals a través dels Moviments Oculars Ràpids
  • La Programació neurolingüística (per a formulació d'objectius, modelatge i reforç del treball realitzat amb l'estimulació dels hemisferis cerebrals)
L'efectivitat d'aquest métode, permet aconseguir resultats espectaculars en poques sessións.

La filosofia del mètode està continguda en la paraula Wingwave. Wing (ala en anglès) fa referència al moviment d'una papallona, i wave (ona, onada, brain wave) ones cerebrals generadores de moments brillants o d'inspiració. Aplicat al coaching, aquest concepte ens indica que un petit impuls és suficient per a provocar un canvi positiu en les vivències i conductes limitadores de les persones.

Al final del procès aplicarem recursos positius d'equilibri  benestar, tambe buscarèm i aplicarèm altres recursos que la persona pugui necessitar.